Majbritt og Brian Duedal stopper som Købmænd i Stenderup-Krogager

Foto: René Lind Gammelmark

Stenderup-Krogager Invest har i dag den 2. januar 2024 modtaget en opsigelse fra Majbritt og Brian Duedal vedr. fremtidig leje af købmandsbutikken.

 

Majbritt og Brian har begrundet opsigelsen med personlige og helbredsmæssige årsager, hvilket vi i bestyrelsen har fuld forståelse for.

Helbredet og familielivet kommer i første række. Vi har i bestyrelsen været rigtig glade for Majbritt og Brians indsats og udvikling af købmandsbutikken i over 10 år skriver Stenderup-Krogager Invest ApS i en pressemeddelelse.

Fortsætter indtil en ny købmand er klar

Majbritt og Brian har i forbindelse med opsigelsen meddelt, at de ønsker at være med til at sikre den fremtidige købmandsbutik i Stenderup-Krogager og ikke vil slippe tøjlerne, inden vi har en ny købmand klar, hvilket vi er rigtig glade for i bestyrelsen.

Vi står, som I alle ved, midt i et stort projekt vedr. ny købmandsbutik, hvor nedrivningen af Mejerigrunden starter her i januar 2024.

Foto: René Lind Gammelmark

I SK-Invest og Projektgruppen arbejder vi fortsat videre med projektet ”ny købmandsbutik” og er fortrøstningsfulde i forhold til at gennemføre projektet og finde en ny købmand. Det positive i situationen er, at en ny købmand nu kan være med i planlægningsprocessen af den nye butik og café fra starten.

Vi har i bestyrelsen også et tæt samarbejde med Dagrofa i forhold til projektet og i forhold til en ny købmand. Dagrofa er grossist for ”Min Købmand” kæden.

 

Rigtig mange har allerede bakket op om projektet ”ny købmandsbutik” ved at tegne anparter.

Men det er nu endnu mere nødvendigt, at alle byens borgere og virksomheder vil være med til at tage ansvar og støtte op om, at vi i fællesskab når i mål med projektet. Dette for at sikre, at vi fortsat har en attraktiv butik til en ny købmand, som fundament for byens fortsatte positive udvikling.

Bestyrelsen beklager meget Majbritt og Brians afgang.

Vi er glade for, at vi i bestyrelsen har god tid til arbejdet med at finde en afløser. Planlægning og projektering vil fortsætte som hidtil planlagt.