Przemyslaw Pawlicki fortsætter i Grindsted

Przemyslaw Pawlicki fortsætter i GrindstedFoto: René Lind Gammelmark

Den polske stjerne kører Przemyslaw Pawlicki, der havde en formidabel 2023 sæson, vil i den kommende sæson igen bære Grindsted-vesten.

Przemyslaw Pawlicki blev hurtigt i den foregående sæson en publikumsfavorit, efter hans mange flotte resultater i den danske liga, hvor han især på Grindsted-banen var tæt på ustoppeligt.

Pawlicki’s point-score på hjemmebanen i Grindsted taler for sig selv: 17, 14, 17+1, 17+1, 19 & 10 point forklarer Chris Pedersen.

Sportschef Chris Pedersen udtaler:

– Przemyslaw var helt naturligt en kører, vi utrolig gerne ville forlænge med i Grindsted. Han var nøglespilleren for os sidste sæson, også er han bare superskarp på alle typer baner, og superdygtigt til at lukke matcherne i de sidste afgørende heats.

Przemyslaw går ind med et relativt højt-snit til den kommende sæson på 1,970, så det har været et lille puslespil vi har skulle til at få gå op snitmæssigt, men vi er kommet frem til nogle spændende muligheder med vores sammensætning af vores hold til den næste sæson.

Pawlicki udtaler:

I am very happy to signing again in Grindsted, I like the track, the atmosphere and the fans. The plans for the season are to aim as high as possible this year we were close and I hope to achieve it in the coming season. Best regards to all Przemo Pawlicki see you soon.

 

Sportschef Chris Pedersen byder Przemyslaw Pawlicki velkommen tilbage til Grindsted