Grindsted Revyen 2024 – Se de mange billeder fra generalprøven

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag aften var der generalprøve på Grindsted Revyen 2024.

Blandt indslagene i Grindsted Revyen 2024 var der flere forskellige lokale emner der blev omtalt, blandt andet Mødestedet, La Flamme, Kvickly, SuperBrugsen. Derud over var der også et nummer hvor man hyldede Otto Brandenburg, der jo som barn boede mellem Grindsted og Hejnsvig. Ud over disse lidt lokale emner, blev også emner som manglende internet, selvbetjeningskasser og en ny regent berørt.

Der var blevet inviteret nogle publikummer ind for at se generalprøven, og ud fra deres reaktion på revyen, er det en sikker succes. Lattermusklerne blev nemlig rørt godt og grundigt, og ikke kun ved et enkelt nummer, men faktisk gennem hele revyen.

Revyholdet var særdeles veloplagt, og det skinnede også igennem deres præstation på scenen. Både skuespillere, musikere, lys- og lydteknikere sørgede for at publikum fik en helt perfekt revyoplevelse i Grindsted Kino.

Revyen er i år instrueret af Lukas Birch, der også selv deltager som skuespiller i revyen og har skrevet nogle af numrene. Han fik pludselig travlt nytårsaften, for da Dronningens nytårstale blev vist i TV, var der pludselig noget der skulle skrives med ind i revyen, nemlig at Dronningen abdicerer og Kronprins Frederik bliver konge den 14. januar 2024.  Det fik desuden holdet bag revyen til at flytte søndagens forestilling til kl. 20.00.

Hvis du var inde for at se Grindsted Revyen 2023 – så kan du godt glæde dig til at se 2024 udgaven, for der er masser af fart over feltet, og til generalprøven kunne man høre det inviterede publikum grine rigtig meget undervejs i løbet af forestillingen.

Du kan se mere om  hvilke dage og tidspunkter der spilles, samt billetbestilling  mv. på Grindsted Revyens hjemmeside

Se de mange billeder fra Generalprøven under videoen. (Klik på billederne for at se dem i stor størrelse)