Kom med til Frivilligaften den 21. februar 2024 i Billund Kirke

Kom med til Frivilligaften den 21.Billund Kirke - Foto: René Lind Gammelmark

Kom med til Frivilligaften den 21. februar 2024

 

Går du med en ide til aktiviteter i Grene Sogn, og har du et ønske om at blive frivillig, så inviterer Grene Menighedsråd til Frivilligaften

Grene Sogns menighedsråd slår dørene op til Frivilligaften onsdag den 21. februar kl. 18.00 i Havestuen ved Billund Kirke. Har du måske ideer til nye tiltag i sognet eller vil lave en kop kaffe til arrangementer, så kan du melde dig til sognets aften for frivillige. Menighedsrådet inviterer nye som gamle frivillige og ansatte til en fællesaften, hvor der kan udveksles nye ideer.

Aftenen starter med en let anretning. Derefter vil der være en stund udi det folkemusikalske med rigsspillekvinden Mette Kathrine Jensen Stærk. Noget af det, der står Mette Kathrines hjerte nærmest, er – udover musikken i sig selv – samværsformen folkemusik. Altså den folkemusik, der ikke er på scenen: dansen, fortællingen og sangen. Det man kan dele med hinanden. Mette Kathrine vil fortælle selvoplevede og arvede folkemusikhistorier og spille op til folkedans skriver Grene Sogn i en pressemeddelelse.

Tilmelding senest den 12. februar til kirkekontoret på mail: grene.sogn@km.dk