Se de mange billeder: Kæmpe interesse for byudviklingsmesse i Billund

Foto: René Lind Gammelmark

Af Marianne Thorø

 

I lokalerne hos CoC Playful Minds på Kløvermarken var forskellige interessenter tilstede for at forklare de tilstedeværende hvad de har af planer. Det være sig eksempelvis Lalandia, KIRKBI/Travbyen, Billund kommune og Den internationale skole – bare for at nævne nogle få stykker.

Og spørgelysten var stor hele raden rundt. Borgere i alle aldre mødte op og fik rettet nysgerrigheden særligt mod igangværende og kommende projekter, som var skitseret på et kort, der fik mange blikke og pegende fingre med på vejen.

I det hele taget virkede det til at stemningen var god blandt de mange borgere, der har fulgt deres by forvandle sig fra en små søvnig provinsby til en lille storby med mange forskellige nationaliteter. Lidt undren og spørgsmålstegn kunne fornemmes i ansigterne hos nogle af borgerne, der så blot kunne spørge bagmændene til de forskellige projekter om hvad søren meningen lige er med det?

At Billund by er i vækst vidnede de kolde facts fra Billund kommune om: siden 2011 er indbyggertallet i Billund by steget med 10 pct. 

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse