Kim Larsen kan fejre 25 års jubilæum den 15. november 2019 hos DuPont i Grindsted

PR-Foto

Kim blev ansat på ”værket” i 1994, der dengang hed Grindsted Products, i afdelingen Panodan, der laver emulgatorer til brug i fødevareindustrien, på skifteholdsarbejde.

I 2009 valgte Kim at søge nye udfordringer på ”værket”. Han blev ansat på råstoflageret/tankgården på fast daghold, hvor han stadig har sin daglig gang. Hans arbejde består bl.a. af modtagelse af chauffører, kvalitetskontrol af råstoffer, udtagning af prøver til laboratorieanalyse, pluk og put away på råstofslagerets WMS AP system.

Kim er  afdelingens arbejdsmiljørepræsentant og er også medlem af AMU (ArbejdsMiljøUdvalget). Da Kim godt kan lide at have mange bolde i luften, sidder han også i bestyrelsen for Dupont Sport og Motion.

Kim er meget positiv, altid glad og hurtig med en kvik bemærkning, men har også sin mening om tingene.

Privat er Kim gift med Karin Larsen. Parret har 3 børn – Anders samt tvillingerne Linette og Pernille. Kim er meget aktiv i hans fritid og sammen har parret motionklubben VikingsXL Hejnsvig. Karin og Kim dyrker også linedance, hvor Kim er formand for klubben  (CountryKlubben Bonanza ) og hustruen  er instruktør. Kim er også medlem af Grindsted ro/kajakklub, han styrketræner på Dupont i virksomhedens interne motionscenter og løber og cykler, når lejligheden byder sig.

Et stort tillykke med jubilæet skal lyde fra alle kolleger.