Folk strømmede til Jysk Bazar i MAGION med 200 stande fyldt med alverdens sager

Foto: René Lind Gammelmark

Lidt i ti søndag formiddag var der efterhånden en rimelig stor kø foran dørene inde til MAGION Arena i Grindsted. 200 stande fyldt med alverdens ting og sager var klar til at modtage de mange gæster. Det kostede 10,- kr. at komme ind. Der er åbent fra kl. 10 til 14 Søndag.

Vejret var også helt perfekt, regn med blæst var også en medvirkende faktor til at folk tog i MAGION. Kræmmerne havde fyldt bordene godt op med varer og der blev handlet på livet løs.

Louise Riddersholm kunne melde alle standpladser udsolgt, længe før bazaren kom til Grindsted. Sidste gang hun havde Jysk Bazar i Grindsted var for to år siden, men der går ikke to år inden næste gang, for Louise kunne oplyse at den 30. januar 2021 er der igen Bazar i MAGION.

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.