Magion Biblioteket tilbyder læseposer To Go

Foto: Billund Bibliotekerne

I bedste ’take-away stil’ kan du nu bestille en læsepose fyldt med romaner, lydbøger og faglitteratur. Læseposen bestilles online via bibliotekets hjemmeside. Her logger du ind med NemID og udfylder en formular med dine ønsker inden for kategorier som krimi, slægtsromaner, krig og fantasy. Tilbuddet er både til børn, unge og voksne. Når bibliotekaren har pakket din læsepose, modtager du en sms med et afhentningsnummer skriver Billund Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Du ringer og din læsepose stilles frem til afhentning
Læseposerne udleveres ved personaleindgangen til Magion Biblioteket, som du finder ved bibliotekets parkeringsplads. Når du ankommer, ringer du til det oplyste telefonnummer, hvorefter personalet stiller din læsepose ud til afhentning. Du kan afhente din læsepose mandag til onsdag mellem kl. 14.00 og 16.00 samt torsdag og fredag mellem kl. 10.00 og 12.00. Har du bestilt en læsepose og ikke selv kan afhente den, må et familiemedlem eller en nabo gerne hente den for dig. De skal blot oplyse afhentningsnummeret.

 Aflevering af lånte materialer
I det nævnte tidsrum har du nu også mulighed for at aflevere dine lånte materialer. Du lægger dem blot i afleveringskassen ved personaleindgangen til Magion Biblioteket. Alle afleverede materialer kommer i karantæne i 72 timer. Teamleder Kim Nissen fortæller, at:

 ”Vi gør alt, hvad vi kan for at passe godt på både vores personale og vores brugere. Vi vasker og spritter hænder, før vi pakker læseposer, og vi overholder naturligvis alle sundhedsmyndighedernes anvisninger. Derfor stiller vi også materialer, som er kommet retur til biblioteket, i karantæne i 72 timer, før de igen udlånes. Det betyder, at du skal være opmærksom på, at dine afleverede bøger først slettes på din lånerstatus efter tre til fire dage.”

Er du ikke oprettet som låner
Er du eller dit barn ikke oprettet som låner, kan du nemt selv gøre det på bibliotekets hjemmeside. Du skal blot bruge dit NemID. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til biblioteket. Du kan løbende holde dig orienteret om, hvilke services biblioteket tilbyder på billundbib.dk og på facebook