Det gode arbejdsmiljø holder på medarbejderne i Den Jyske Sparekasse

Foto: Den Jyske Sparekasse

Et sundt og varierende arbejdsklima, gode kollegaer og nære forhold til kunderne holder på medarbejderne i Den Jyske Sparekasse. Mange bliver så længe, at de fejrer rundt jubilæum.

Hanne Lyhne Jochumsen kan til august fejre 40-års jubilæum hos Den Jyske Sparekasse. Hun er en af de mere end 100 ansatte, der de seneste fem år har haft 20, 25, 30 eller 40-års jubilæum.

Den Jyske Sparekasses administrerende direktør, Claus E. Petersen, glæder sig over de mange jubilæer.

“Jeg er meget stolt af, at mange af vores dygtige medarbejdere vælger at blive hos os i så mange år. Det vidner om, at vi har formået at skabe et attraktivt arbejdsmiljø, hvor folk kan lide at være”, siger han.

For Hanne har alsidige arbejdsopgaver og et nært forhold til kunder og kollegaer været med til at fastholde hende i banken.

“Det har jo ikke været det samme job”, slår Hanne fast. Hun startede i sparekassens hovedkontor i Grindsted, og efter få år rykkede hun til filialen i Billund, hvor hun har arbejdet siden.

Hanne fortæller, at hun har haft mange forskellige opgaver og funktioner, der har udviklet sig over tid. Det gode forhold til kollegaer og kunder har også spillet en afgørende rolle.

“Vi har altid haft et godt arbejdsklima, og det betyder rigtig meget for mig. Jeg har i høj grad selv kunne tilrettelægge mit arbejde, samtidig med at jeg har været af omgivet gode kollegaer,” siger Hanne.

Hun fortæller, at hun også er kommet tæt på sin kundekreds, som i høj grad har været den samme over mange år.

“Mange af kunderne snakker jeg med jævnligt, og det har jeg gjort gennem mange år. Jeg kender dem og deres børn. Det har en stor værdi for mig. Jeg tror også, at det er rart for kunderne, at jeg kender dem og deres udfordringer, så man ikke skal starte forfra hver gang. Tillid er en enorm vigtig og betydningsfuld del af mit arbejde,” siger Hanne