Grenevej er klar til genåbning før tid – det fejres på fredag med Pølser og tilbehør

Grenevej - Foto: Billund Kommune

Siden oktober 2019 har Grenevej i Billund været lukket og delvis lukket på grund af anlægsarbejde med udvidelse af vejen og anlæg af cykelsti.

Arbejdet var planlagt til at vare indtil  september, men entreprenørerne har arbejdet hurtigt, og derfor er vejen klar til at åbne her før sommerferien.

  • Vejen har været på planen siden 2016, og i sidste ende faldt udvidelsen på plads efter et godt samarbejde med beboerne langs vejen. Nu har vi så et færdigt resultat og en vej, der igen køres på, og det skal fejres, fortæller Per Nyhus, der er formand for Teknisk Udvalg i Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Fejringen sker på fredag den 26. juni, hvor børn fra Børnenes Univers i Billund vil hjælpe udvalgsformanden med at klippe snoren og officielt åbne vejen for kørende og cyklister.

Billund Kommune har lejet en pølsevogn, så beboerne langs vejen, men også alle øvrige brugere af vejen sammen kan fejre, at det nu er slut med at køre omveje.

  • Anlægsarbejdet har betydet en omvej for mange i en lang periode. Det er slut nu, men det bedste er at vi når står med en løsning med en bredere vej og en cykelsti, og en løsning, der er opnået sammen med beboerne, siger Per Nyhus.

 Den officielle indvielse sker på fredag den 26. juni klokken 11.00, men der serveres pølser med tilbehør indtil klokken 13.00.

Det sker på hjørnet af Grenevej og Engdraget i Billund.