Endnu en sejr til Grindsted Badmintonklub’s 1. hold i weekendens kampe mod Kolding

Foto: René Lind Gammelmark

Af Louise Bolding

Der var høje forventninger til holdkampen, efter Grindsted sidste år vandt 11-2 over Kolding og alle spillere håbede derfor på at kunne levere lige så godt denne gang.  

Grindsted startede 1. runde ud med at komme foran 2-1, efter nogle tætte kampe, som alle var 3 sæt. En damesingle bliver vundet og 1. herresingle desværre taber i en tæt og spændende kamp, hvor stillingen bliver 3-2. Herefter bliver 3 herresingler vundet og det er tid til damedoubler. 1. damedouble taber desværre i en tæt kamp, efter et ellers godt comeback i 3. sæt.  2. damedouble vinder sikkert i 2 sæt. Efterfølgende bliver de 3 herredouble alle vundet, hvilket gav et afsluttende resultat på 10-3 til Grindsted og stemningen i hallen var derfor i top.

På trods af en overbevisende sejr, blev der efterfølgende evalueret på holdkampen og både træner og spillere var enige om at præstationen til holdkampen kunne have været bedre. Der blev snakket om at det var afgørende, at der er fuld fokus fra kampens start og at det var vigtigt at bibeholde det høje niveau som klubben indtil videre har vist. Især i nogle af de opgør, hvor man allerede fra kampens start har visse forventninger til hvordan udfaldet vil blive.

Opbakningen til holdkampen var i top og flere tilskuere var dukket op for at heppe. Der bliver sat stor pris på dette, da det er med til at give ekstra gejst hos alle spillere. 

Grindsted Badmintonklub glæder sig derfor til næste holdkamp som er den 24 oktober, hvor de håber på ligeså god opbakning som sidst. Dette er en dobbelt hjemmebanekamp, hvor 2. holdet spiller kl. 12.30 og 1. holdet kl. 15.30.

Herunder kan du se hvordan de enkelte kampe gik.