Billund Kulturskole aflyser al fysisk undervisning de næste 14 dage

Foto: Pixabay

I sidste uge meldte Kulturskolen ud at man den 10. november blev bekendt med at en lærer var smittet med COVID-19. Derfor gik det store arbejde med at opspore elever og lærere, som den pågældende lærer havde været sammen med i forhold til undervisning på skolen.

Der har efterfølgende værete smittetilfælde blandt undervisere, der har spredt sig til elever der spreder COVID-19 videre ud på skolerne.

Den spredning er endnu ikke stoppet endnu, og flere lærere er blevet konstateret smittet med COVID-19. Derfor har Kulturskolen fra i dag og indtil videre 14-dage lukket for alt fysisk undervisning, og vil derfor forsøge at tilbyde onlineundervisning som de havde i foråret fortæller Rasmus Kaufmann til Netavisen Grindsted.