Peter Fredensborg genopstiller for Venstre

Stephanie Storbank og Peter Fredensborg - Foto: Privatfoto

Efter sin første periode i byrådet for Venstre håber 52-årige sognepræst Peter Fredensborg fra Billund nu på genvalg fra vælgerne.

– Jeg befinder mig godt i Venstre, og jeg har lært rigtig meget i de første 3 år i byrådet. Det har givet mig lyst til mere, siger Peter Fredensborg skriver han i en pressemeddelelse.

– Jeg har i denne periode været Venstres gruppeformand og siddet i økonomiudvalget. Herigennem har jeg fået mere syn og hjerte for kommunens helhed og sammenhængskraft. Derudover brænder jeg for at vi fortsat vil investere i vores fælles fremtid, så vi i de kommende år i højere grad satser på bedre rammer for et godt børne- og ungeliv, på at blive en mere grøn kommune og på at få et stærkere erhvervs- og handelsliv i kommunen, fortæller Peter Fredensborg videre.

Fra Venstres borgmesterkandidat, Stephanie Storbank, lyder det:

– På baggrund af det rigtigt gode samarbejde, Peter og jeg har haft de sidste godt tre år, så glæder det mig enormt meget, at Peter har lyst til og mod på endnu en periode i byrådet. Peter er en politiker med et stort engagement for Billund Kommune og med meget at byde ind med i Venstres gruppe.