Jernbanestrækning skal overtages af cyklister og vandrere

De tre borgmesterkandidater, der vil kæmpe for en snarlig overtagelse af Grindstedbanen: Morten Thorøe (Vejen), Stephanie Storbank, (Billund) og Mads Sørensen fra Varde kommune. - Foto: Marianne Thorø

Mandag middag havde Anni Matthiesen sammen med Venstres borgmesterkandidater i Grindsted, Varde og Vejen, Stephanie Storbank, Mads Sørensen og Morten Thorøe inviteret pressen til et lille pressemøde i ved Grindsted banen.

På mødet fortalte de tre borgmesterkandidater om hvorfor de vil kæmpe for at Grindsted-banen nu bliver ændret til en cykel/vandre-natursti, og hvilke muligheder for kommunerne, banen går igennem og de tre borgmesterkandidater er enige om at det er et af punkterne de vil arbejde for i deres egen valgkamp.

På mødet deltog også Anni Matthiesen og Poul Rosendahl fra Agerbæk, dom i en del år har kæmpet for en nedlæggelse af banen og etablering af en cykelsti.

Banen gik fra Bramming til Grindsted, og det sidste godstog kørte op strækningen søndag den 3. juni 2012 hvor den hentede to togvogne på DuPont, er skulle tilbage til Tyskland.

Søndag den 3. juni 2012 kørte det sidste godstog fra DuPont i Grindsted med 2 togvogne der skulle tilbage til Tyskland.

Godstoget på vej fra Grindsted mod Bramming den 3. juni 2012

Godstoget på vej fra Grindsted mod Bramming den 3. juni 2012

De fire kommuner Grindstedbanen løber igennem er Billund Kommune, Varde Kommune, Vejen Kommune og Esbjerg Kommune

Foto: René Lind Gammelmark

Sådan ser det ud mange steder på strækningen – Foto: René Lind Gammelmark