Grindsted Rotary Klub har doneret 3.000 kr. til Karensmindes Venner

Mandag aften kom Grindsted Rotary Klub på besøg på Musemsgården Karensminde med et skulderklap til alle de frivillige fra foreningen Karensmindes Venner.

Grindsted Rotary Klub har taget initiativ til at man uddeler en donation til en person eller organisation,
der har vist en eller anden form for speciel indsats eller gør noget specielt for lokalsamfundet.
Karensmindes Venner er den anden modtager af donationen.

Begrundelsen er, at alle de frivillige i Karensmindes Venner gør et stort arbejde for at formidle og gøre landbokulturen levende for børn og voksne.
De er en flok ildsjæle, som passer på vores kulturarv med alt lige fra praktisk arbejde, vedligehold til pasning af køkkenhave, forevisningsmark til dyrehold og arrangementer.

”Vi er stolte af deres arbejde og den forskel de gør for lokalsamfundet. Uden Karensmindes Venner var der intet veteranstævne og historisk dyrskue – de gør historien levende.
Jeg tror ikke, at vi her lokalt er opmærksomme på hvor unikt det er” fortæller præsident for Grindsted Rotary Klub Erik Serup Hansen i en pressemeddelelse,
og fortsætter ”Karensmindes Venner fortjener om nogen et skulderklap. Med Skulderklappet på 3.000 kr., vil vi gerne takke alle de frivillige for deres store indsats.”

Elna Sørensen fortæller  til Netavisen Grindsted, at Karensmindes Venner er stolte og meget glade for at have fået denne anerkendelse for det arbejde vi gør her på Karensminde. Vi var seks fra bestyrelsen der var mødt op til arrangementet.

Foto: Annette Lundgaard