LEGOLAND® inviterer til kæmpe halloween, et fantastisk fyrværkerishow og ekstra åbningsdage i november

Foto: René Lind Gammelmark

Efteråret 2021 bliver noget helt særligt i LEGOLAND®, som både byder på et kæmpe fyrværkerishow og ekstra åbningsdage. Som altid kan man også opleve parken blive forvandlet til et sandt, (u)hyggeligt halloweeneventyr for hele familien.

Der er masser af grunde til at lægge vejen forbi LEGOLAND® i efteråret, og som noget helt nyt kan man få lov at opleve magien i LEGOLAND i november. Parken holder åbent alle weekender til og med den 28. november. Det skydes i gang med et brag af et fyrværkerishow i parken allehelgensaften – søndag den 31. oktober.

– Vi glæder os helt vildt til igen at invitere til et kæmpe fyrværkerishow i LEGOLAND, og til at der kommer fire ekstra åbningsweekender i november. Det betyder også ekstra gode chancer for at opleve LEGOLAND, når mørket falder på, og se lysene skabe en magisk stemning i parken, siger Eventansvarlig Christina Østergaard Hansen.

Gys og gru til halloween
Fra den 4. – 24. oktober har skræmmende monstre og grufulde hekse fundet vejen til LEGOLAND®. Parken er som altid pyntet med et utal af græskar, lys og finurlige LEGO® figurer og står klar til at byde både store og små gæster velkommen.

– Igen i år er LEGOLAND noget helt særligt til halloween på grund af de mange flotte dekorationer og udsmykninger i parken. Der er også en helt speciel og eventyragtig stemning i Miniland, som har fået besøg af spøgelser, hekse og græskarmonstre, siger Christina Østergaard Hansen.

Foto: René Lind Gammelmark


Brick or Treat og græskarbyg
Fra den 16. – 23. oktober kan de yngste gæster igen i år se frem til at fylde deres Brick or Treat poser med gyselige godter hos halloween-karaktererne, som sidder klar til at hilse på børnene i de små huse rundt omkring i hele LEGOLAND®. For alle de seje LEGO® byggere er det helt store græskarbyggeri åbent. Her kan man slå kreativiteten løs og bygge de sejeste græskar til den store græskarmark. Og hvis man er rigtig heldig, kan man vinde vilde LEGO æsker!

– Brick or Treat vender selvfølgelig tilbage igen i år til halloween. Det er vores helt egen udgave af det kendte ’trick or treat’, som giver børnene mulighed for at møde vores (u)hyggelige væsner såsom varulve, hekse og skøre professorer. Det er så hyggeligt for både os og vores gæster, fortæller Christina Østergaard Hansen i en pressemeddelelse. 

Foto: René Lind Gammelmark


Se hele programmet for halloween i LEGOLAND og læs mere om fyrværkeri og de ekstra åbningsweekender på legoland.dk

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.