Rockbandet De Frigjort skal spille til Smuk Fest

PR-Foto

Rockbandet De Frigjorte, med lokale rødder i Grindsted har gang i en rigtig god sommer. I weekenden spillede de på Nibe Festival og om få uger besøger de Smuk Fest Live Camp.

Festivalturen startede i slutningen af Maj og fortsætter for bandet frem til 2. September hvor bandet slutter på Furesø Festival på Sjælland.

Bandet består af Toke Petersen fra Fredericia, Jeppe Hindbo fra Jordrup, samt Kurt Sørensen og Morten Friborg, begge fra Grindsted.

”2022 har været et fantastisk år for os indtil videre”, udtaler Morten Friborg, leadguitar i De Frigjorte. ”I Februar kom vores nyeste album online, vi har spillet nogle få, men rigtig fede klub shows i April og Maj og jeg vil sige at de festivaller vi har spillet har været over al forventning. Folk tager godt i mod vores musik og virker til at være klar på at feste lidt igen, efter to trælse år”.

Kurt Sørensen tilføjer: ”Vi føler os utrolig heldige over at, interessen for vores lille band vokser stille og roligt. Når man, som os, skriver sine egne ting er aktualitet meget vigtigt. Og der er ikke noget særlig aktuelt over fire gamle mænd der spiller larmende guitar rock på dansk. Det kan næsten ikke blive mere umoderne! Så vi tager ikke medvinden for givet og er dybt taknemmelige”.

De Frigjorte spiller over hele Danmark i løbet af sommeren og Smuk Fest er netop blevet offentliggjort, som et led af Smuk Fests Live Camp. Royal Beers Tak Rock kampagne, har udvalgt bandet. ”Det er vi helt vildt glade for. Smuk Fest er jo det største et band som os kan komme på, så vi kan slet ikke få armene ned. Alle koncerter er vigtige og vi giver den altid alt vi har, men selvfølgelig pynter Nibe Festival, som var en fantastisk oplevelse og Smuk Fest da rigtig fint i kalenderen. Vi håber at vi en skønne dag, kan få Musik I Gryden til at overveje os, selv om vi godt at klar over, at vi er for lille et band endnu. Men hvis vi en dag får chancen, så kan vi godt den dag og garanterer et helt vildt show!” afslutter Kurt Sørensen i en pressemeddelelse fra bandet.

Bandets nyeste album ”I Dagens Anledning”, som også anmelderne har været glade for, kan findes på Spotify, Apple Music og de fleste andre platforme. Hvis man vil se De Frigjorte live i lokal området, er det tætteste på Grindsted, Give Festival.