Idræt om dagen holder sommerfest på Karensminde

Arkivfoto: Bent Nielsen

Nu er medlemmerne af Idræt om Dagen i Grindsted, begyndt at tælle ned til en af årets store begivenheder:

Sommerfesten på Museumsgården Karensminde, Morsbølvej 102, 7200 Grindsted – Fredag den 29. juli 2022

Kl. 09.00 Starter en del af deltagerne på en cykeltur – i bedste Tour De France stil – kaldet ”Tour De Karensminde” – fra Lynghallen gennem det smukke landskab til Museumsgården Karensminde.

Idræt om Dagen har her i sommersæsonen arrangeret en cykeltur hver anden fredag – næste gang er fredag den 15. juli 2022 kl. 09.00 fra Lynghallen – og denne fredag kan turen passende benyttes som opvarmning til ”Tour De Karensminde”

Kl. 10.00 Alle tilmeldte møder på Museumsgården Karensminde, hvor der tilbydes forskellige spil og lege på området omkring museumsgården – der er dog taget højde for indendørsaktiviteter i tilfælde af dårligt vejr.

Hvem kan deltage? Medlemmer af Idræt om Dagen, samt ægtefælle/ven/veninde, der ikke er medlem.

Kl. 12.00 MUSIK – ”Musik-veteraner”
Grill-middag
Uddeling af præmier til bedste dame og herre i hvert spil

Kl. 15.30 Festen er slut for denne gang – oprydning

Dansk Firmaidræt startede for mange år siden en speciel motionsdag for seniorer – den såkaldte Panterdag  – da Panterdag stoppede som en landsdækkende aktivitet – kørte Idræt om Dagen (en afdeling af Grindsted Familie og Firmaidræt) aktiviteten videre – for nogle år siden skiftede denne lokale aktivitet navn – og hedder nu Sommerfesten”.

Vi håber, I har plads i spalterne til en omtale af denne begivenhed – og håber selvfølgelig også, at I har tid og lyst –  som tidligere år – til at komme forbi Museumsgården Karensminde for at opleve Sommerfesten anno 2022 skriver Jørgen Sørensen på vegne af Idræt om Dagen i en pressemeddelelse.