Kris og Anni debatterede i MAGION Biblioteket onsdag aften

Kris Jensen Skriver og Anni Matthiesen - Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag aften fra kl. 19 til 21 var havde Billund Bibliotekerne i samarbejde med Jydske Vestkysten arrangeret “Den store valgduel mellem Kris og Anni”

Kris Jensen Skriver (S) og Anni Matthiesen (V) stillede op til duel i MAGION Biblioteket, hvor de blev udfordret af Jydske Vestkystens lokalredaktør Benny Bogø, Martin K. Madsen og Ulrich Kristensen  – og til sidst var de tid til at de omkring 65 fremmødte kunne stille spørgsmål til de to politikere.

Et af de spørgsmål Marin K. Madsen der er direktør på IFF i Grindsted stillede politikerne, var om de havde forstået at det var nødvendigt for dansk erhvervsliv med mere udenlandsk arbejdskraft.

Ulrich Kristensen der er kommunalbestyrelsesmedlem for Lokalpolitisk Forum spurgte ind til Den midtjyske motorvej – fra Give til Grindstedvej.

Man kom også ind på emner som den nye nærpolitistation i Grindsted, og Anni Matthiesen sagde at hun gerne så der kom flere politibiler til nærpolitistationerne, så de kunne have længere åbent.

Blandt publikum blev der stillet spørgsmål til udligningsafgiften på diesel og om man ikke kunne overveje at indføre et læge-tjek i forbindelse med ældre der har kørekort – noget i den stil man har med at ældre biler skal synes hvert 2. år.

Et andet emne var tilførsel af ekstra midler til psykiatri og specialiserede botilbud.

En af de yngste deltagere stillede spørgsmålet om ikke det var ved at være på tide at man begyndte at se på de unges trivsel.

Spørgelysten blandt de fremmødte var stor.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)