SKIF afholder det traditionsrige nytårssævne i volleball for Mixhold

Foto: René Lind Gammelmark

Nu på lørdag, den 7. januar 2023 er SKIF (Stenderup Krogager Idrætsforening) igen vært for det traditionsrige nytårsstævne for Volleyball i Teglgårdshallen.

For 32. gang
Stævnet afvikles for 32. gang – efter en pause i 2021 og 2022, hvor det desværre ikke var muligt at gennemføre stævnet på grund af Corona restriktionerne.

Mix stævnet for seniorhold har i år 16 hold med, hvoraf flere har relation til SKIF.

Da de første 16 hold var registreret, valgte arrangørerne at lukke for yderligere holdtilmeldinger kort tid efter at invitationen var sendt ud.

Kampe spilles på tid
Alle Volleyball kampene spilles på tid – 18  minutter. Der spilles i alt 38 kampe fra kl. 10 om formiddagen til kl. 16.20 om eftermiddagen hvor der er præmieoverrækkelse.

Alle de tilmeldte hold dyster i samme række/niveau, og efterhånden som stævnet skrider frem, kommer holdene til at møde modstandere på et tilsvarende niveau. I de afsluttende kampe spiller de bedst placerede hold op topplaceringerne.

Både nye og gengangere
Mange hold og klubber har deltaget i stævnet i efterhånden mange år, men der er også i år hold der deltager for første gang.

Der er vinderpræmier til de to bedst placerede hold – præmierne er sponsoreret af Vestjysk Bank der er stævnets hovedsponsor.

Spurtpræmier – stævnets specielle kendetegn
Mens kampene spilles, uddeles et hav af spurtpræmier til spillerne, som enkeltvis bliver råbt op fra speakerbordet, fordi de har gjort sig fortjent til en præmie, som straks skal afhentes i løb. Kriterierne for tildeling af spurtpræmier er uforudsigelige og useriøse – og kan være alt!

Fælles morgenkaffe
Der er fælles morgenkaffe i cafeteriet i Teglgårdshallen kl. 9.00 for alle de deltagere der i forvejen har tilmeldt sig til dette. Den fælles morgenkaffe er med til at skabe den helt særlige stemning og atmosfære, som kendetegner nytårsstævnet fortæller Børge Larsen fra SKIF’s Volleyballafdeling  der er medarrangør af stævnet i en pressemeddelelse.

Tilrettelæggelse af stævnet
Det er 5-6 nøglepersoner i SKIF der har fået tilrettelæggelsen af stævnet lagt i deres hænder, og med stor ihærdighed og mange års erfaring, bidrager de på hvert sit felt til, at det hele hænger sammen som en helhed.