Frost Boligcenter lukker den fysiske butik – men fortsætter online

Foto: René Lind Gammelmark

Frost Boligcenter lukker den fysiske butik men fortsætter online på internettet.

Helle og Ole Frost har valgt at lukke butikken på Vestergårdsvej 4 i Sdr.Omme. Det betyder dog ikke at kunderne ikke længere kan handle hos parret, der netop er startet ophørsudsalg for den fysiske butik der er på 4500 kvadratmeter. Ole Frost fortæller at han regner med at det tager indtil omkring nytår at få solgt varelageret ud. 

Helle og Ole Frost – PR-Foto: Frost

Ophørsudsalget er godt i gang, allerede tirsdag hvor vi meldte det ud fik vi masser af besøg i butikken. Her onsdag har der været run på hele dagen fortæller Ole Frost.  Da Netavisen Grindsteds redaktør var forbi butikken var der travlhed i butikken, og der blev solgt en del varer.

Det er ikke kun de varer vi har i butikken folk efterspørger, der er også nogen der gerne vil have noget bestilt hjem til dem, og det kan også godt lade sig gøre.

Selvfølgelig er det vedmodigt at lukke den fysiske butik efter 57 år, men med de udfordringer der har været med Corona nedlukning, stigende energipriser, inflation mv…  gør at vi nu vælger at stoppe med at have en fysisk butik. Vi bliver jo heller ikke yngre, og vil også gerne have tid til andet end at arbejde så mange timer som vi gør nu.  

Frost Boligcenter blev åbnet i 1966 af Poul Frost og er de seneste 28 år blevet drevet af Pouls datter Helle og hendes mand Ole.

Kunderne er ikke blevet forbavset over beslutningen. Vi har haft mange trofaste kunder gennem de mange år, og Ole Frost vurderer at mange af kunderne holder ved, også selv om det nu skal være på en internetbaseret løsning.

 

Online butikker

De tre online butikker Frost Bolig, Netto Møbler og Sengeriget fortsætter

 

Lager

Som udgangspunkt vil vi nok have lager her i bygningen, med mindre den er blevet solgt eller lejet ud inden det tidpunkt. Hvis vi kan udleje lokalerne enten til lager eller andet, og kan få lager lejeprisen som man betaler andre steder i Billund Kommune, så kan det løbe rundt for mig at beholde lokalerne.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse