Sparekassen Kronjylland i Billund har vokseværk

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Sparekassen Kronjylland i Billund har vokseværk – de har efterhånden ikke plads til alle deres medarbejdere. 

Vi har lige ansat en ny medarbejder, og vi har simpelthen bare ikke længere plads nok fortæller afdelingsdirektør Jørgen Møller fra Sparekassen Kronjylland i Billund.  Vi har haft Nybolig som lejere i vores lokaler, men de er blevet sagt op.

Når Nybolig har fundet nye lokaler, skal vi have væltet væggen ind hvor de holdet til i dag. Det vil give mere plads – både til arbejdspladser, men også til møder forklarer Jørgen Møller.

Vi håber på at vi omkring nytår kan komme i gang med arbejdet med at få væltet væggen.

Vi mangler både plads til vores medarbejdere og til møder. Vi holder en gang i mellem møde i køkkenet, det er også hyggeligt men ikke holdbart i længden mener Jørgen Møller.

Sparekassen Kronjylland i Billund får mange nye kunder – det er en tendens vi har oplevet i et godt stykke tid – og hvis det fortsætter sådan så ender det da nok med at vi om et års tid er 2 flere ansatte end nu, hvis vi kan finde de rigtige medarbejdere. 

 

Stabile medarbejdere

Vi har ikke haft en opsigelse i over 10 år. Dem der er stoppet er stoppet fordi de er gået på efterløn hvilket de har fået lov til fortæller Jørgen Møller.