Patrick Cakirli var til fællesspisning i Grindsted i forbindelse med March mod ensomhed

Foto: René Lind Gammelmark

Den 7. august satte Patrick Carkirli gang i sin sjette march mod ensomhed.

Turen startede i rigtig grimt vejr på Bornholm, og onsdag gik turen fra Brande til Grindsted.

Patrick vandrer sammen med en kammerat 2.000 km. rundt i hele Danmark for at sætte fokus på ensomhed og samle ind til velgørenhed.

I forbindelse med Patricks ankomst til Grindsted, havde flere forskellige organisationer gået sammen om at arrangere fællesspisning i Vestermarkskirken.

120 personer deltog blandt andet fra Efterskolen PLAY, Kulturskolen, Headspace, Vestermarkskirken, Unge- og Kulturhuset, Frivilligcenter Billund og Billund Kommune.

Inden spisning sørgede elever fra Efterskolen PLAY for musikalsk underholdning, mens der rundt ved bordene var forskellige aktiviteter.

Patrick Carkirli satte sig også til klaveret for at spille lidt inden han selv skulle have noget at spise.

Der var også repræsentanter fra Frivilligrådet der var mødt op.

 

Mange dage på landevejen

Patrick gik fra Brande til Grindsted, en etape på ca. 30 km. Er i god gåform – og kan godt mærke at han er træt i hovedet og at det snart er tid til at komme hjem efter så mange dage på landevejen.  Sidste år var der ca. 14.000 der deltog – ca. 9.000 på landevejen og ca. 5.000 til foredrag og fællesspisningsarrangementer.

 

I år har der været betydelig flere der har deltaget, og Patrick der i år går sammen med sin kammerat, har sat et estimat for få dage siden, hvis alt går godt de sidste par dage, så kommer vi nok op på 17.000 og 18.000 deltagere i alt.

Jeg får vabler og har mistet to tånegle, man kan jo sagtens gå selv om man har ondt i foden fortalte Patrick Carkirli til Netavisen Grindsted da vi mødte ham i Vestermarkskirken.

 

Du kan nå at gå med torsdag morgen

Torsdag morgen skal Patrick og han skammerat  ud på etape nr. 67 som er den næstsidste på ruten. Der er afgang fra rådhuset i Grindsted kl. 8, efter en bolle og en kop kaffe/te til de fremmødte. Turen går til rådhuset i Varde.

Fredag er sidste dag på turen, og her går turen fra Varde til Esbjerg, hvor slutdestinationen er Esbjerg rådhus.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse