Græskar og en majslabyrint er et kæmpe hit

Græskar og en majslabyrint er et kæmpe hitFoto: René Lind Gammelmark

Hos Jordens Guf på Vejle Landevej er Græskar og en majslabyrint et kæmpe hit

Den 1. oktober åbnede Jordens Guf på Vejle Landevej op for offentligheden i deres majslabyrint. 

Susanne S. Jørgensen fra Jordens Guf fortæller at det er gået over al forventning.

Vi ville gerne lave noget for børnefamilierne, så de havde en aktivitet at komme og lave, samtidig med at de kom ud for at købe græskar. Vi synes at en majslabyrint var en god idé forklarer Susanne. Det har vist sig at være rigtigt for os. Vi åbnede labyrinten 1. oktober og siden er det bare rygtedes at vi havde pyntet majslabyrinten op og så er folk bare kommet hertil.

Der var græskarskæringskonkurrence og en skattejagt hvor man skulle finde det  store forsvundne græskar.

Vi sælger 10.000 græskar til Legoland og godt og vel 10.000 græskar her fra Jordens Guf, og der er også en selvpluk mark, hvor folk kan komme ud og plukke deres egen græskar.

Majslabyrint til næste år

Jeg tror folk vil blive skuffede hvis ikke vi har en majslabyrint næste år. Det er ikke fordi vi keder os, for vi har rigtig travlt.  Vi har haft en god jordbærsæson, og kartoffelsæsonen sluttede midt i september, og så tog græskarrene over. Når græskarsæsonen er slut har vi en del ting der skal laves på gården. Vi er ved at renovere staldene hvor vi laver lejligheder til vores jordbær plukkere.  Vi har planer om at sætte en tunnel mere op.  Kartofler sættes til forspiring i januar, og i februar planter vi jordbær.  Susanne Skovgård Jørgensen er overbevist om at der kommer en majslabyrint igen næste år, men det må vi se til mener hun.

 

Da Netavisen Grindsted var forbi Jordens Guf onsdag omkring 12.35 var der fyldt op med masser af biler ved boden, og man kunne også se der var mange der var inde i majslabyrinten og på græskarmarken. Der var travlhed i boden, hvor Susanne S. Jørgensen stod sammen med Elisa S. Seehusen.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse.