Efterårsferie på Magion Biblioteket

Efterårsferie på Magion BiblioteketArkivfoto: René Lind Gammelmark

Der er ingen grund til at kede sig i efterårsferien, for der er flere hyggelige efterårsferie aktiviteter at kaste sig over på MAGION Biblioteket i Grindsted. Tag dit barn eller barnebarn i hånden og besøg biblioteket, Vi har sørget for at der vil være masser af aktiviteter og hyggestunder.

 

Efterårsferie i troldenes tegn

I efterårsferien sætter biblioteket fokus på trolde. Disse væsner, der er dybt forankret i folketroen og mytologien, har gennem århundreder været en kilde til fascination og eventyr, og de har ofte optrådt som centrale figurer i utallige folkeeventyr og fortællinger. Du kan bl.a. høre troldehistorier, gå på troldeskattejagt og se troldeteater.

Programmet omfatter:

Troldehistorier: Kom og lyt til fortryllende troldehistorier. Bagefter er der troldeskattejagt, hvor I skal hjælpe troldefar med at finde de 12 uartige troldeunger, som har gemt sig i børnebiblioteket.

Troldeværksted: Børn og unge kan deltage i vores kreative troldeværksted, hvor de kan lave deres egne troldefigurer og dekorere dem med glimmer og farver.

Troldeteater: En teaterforestilling for børn i alderen 3-9 år af Andersens Kuffert Teater

Natureventyr: Gå et spændende eventyr med en af vores bibliotekarer. Måske møder I en trold.

 

Du kan se hele efterårsferieprogrammet på billundbib.dk/efterår. Der er ingen tilmelding – bare mød op og deltag i alle de aktiviteter, I har lyst til.

Vi glæder os til at tilbringe efterårsferien sammen med jer skriver biblioteket i en pressemeddelelse.