Alex og Rebecka starter eventfirma i Grindsted

Alex og RebeccaRebecka og Alex Nielsen - Foto: René Lind Gammelmark

Alex Nielsen der er 49 år og hans datter Rebecka Cecilie Nielsen der er 16 år starter eventfirma op.

Alex har omkring 30 års erfaring som DJ. Sammen med hans datter Rebecka starter de firmaet N-Event.dk op.

Vi bliver eventplanlæggere og vil lave fester for private og for Erhverv og i det offentlige og for at promovere os selv. Vi kommer til at samarbejde med bands, fra det lokale, og mange andre kunstnere vil komme på paletten af tilbud til kunderne. Det er både lokalt i Grindsted hvor vi bor, men også i Billund og længere væk.

Vi starter op i det små, og ser hvordan det udvikler sig, men jeg har mange ting i støbeskeen for 2024 fortæller Alex, Jeg kan ikke fortælle så meget om det endnu da det endnu ikke er helt officielt. Alex Nielsen lover at Netavisen Grindsteds læsere senere vil kunne læse om nogen af tingene her.

 

På hjemmesiden er der et link til DJREBBES facebookside, hvor man kan læse mere om de ting Rebecka tilbyder.

Rebecca spiller til Ungfest, Efterskolefest, Børnedisko og klassefest mv.

 

Ligeledes er der et link til min hjemmeside – DJALEX forklarer Alex Nielsen.

Spiller til nærmest alt, bryllup, fødselsdag, familiefest, studenterfest, åbent hus, konfirmation, temafest, halloweenfest, firmafest. m.m.

 

Samarbejde med Takeoff

Jeg har lavet et samarbejde med Takeoff, , som lige er startet op igen efter en lang pause siden 2008 Jeg har lavet deres facebooke side og vil gøre alt hvad jeg kan for at promovere dem. Har selv booket dem når jeg fylder 50 år her til foråret så kommer de og spiller til festen som bliver ren Rock Tema. Vi skal spille sammen til US Turtle Powers Åbent hus den 10. August 2024. Jeg skal starte med at spille, så spiller de tre sæt, og jeg spiller ind imellem, og Takeoff slutter af. Glæder mig meget til at samarbejde mere med dem i 2024 forklarer Alex Nielsen.

 

Har flere forskellige ting i støbeskeen

Jeg har flere forskellige ting i støbeskeen, med forskellige arrangementer mv. 

Leder også efter lokaler – hvor vi kan holde arrangementer, samt et sted hvor vi kan få kontor og lager til alle vores grej.

Vi vil gerne hjælpe folk med at arrangere deres event/fest – for med de mange år som DJ har jeg mange kontakter. Jeg har spillet siden 2009 hvor jeg startede for mig selv, og har spillet rundt omkring i det meste af Jylland. Har blandt andet spillet til en 90 års fødselsdag, hvor de unge sad og hang, mens de ældre var der godt gang i. Det er noget vi stille og roligt bygger op.

Vi vil gerne lave events blandt andet for børnefamilier, og det lidt yngre voksne publikum.

 

Har fuldtidsarbejde

Da jeg har fuldtidsarbejde, vil N-Event komme til at være et fritidsfirma til at starte med, og derfor kan man kontakte mig på telefon 40 42 02 82 mellem 16 og 22 – og ellers på mail kontakt@n-event.dk

 

Om DJ Alex

Har lavet radio først på Lokalradio Grindsted, derefter Den Midtjyske Radio (DMR). Og spillede på diskotek Bogart og Betthoven, Down Stairs og Lygten i Grindsted i 90érne og starten af 00érne

Efterfølgende har jeg været musikchef/studievært på Radio Midtjylland i Herning. Det var jeg i år 2000 og sluttede i januar 2001 fortæller Alex Nielsen.

 

Du kan se mere på N-Events facebookside.

N-Event