Reginas CrossBox starter nye hold for solsikkebørn den 25. november

Reginas CrossBox starter hold Regina Luxchumykanthan - Foto: René Lind Gammelmark

Reginas CrossBox starter nye hold op med 4-ugers CrossFitness for Solsikkebørn

 Regina Luxchumykanthan fortæller at hun fik et opkald fra Frank Mikkelsen der har en datter der går til fitness i Reginas CrossBox, og han foreslog mig at jeg lavede et decideret Solsikkehold.  Jeg havde selv gået og tænkt lidt over om det var en mulighed, og da Frank så ringede, besluttede jeg mig for at lave et Solsikkehold.

Jeg har haft børnehold helt siden jeg startede i baghaven ved huset på Filskovvej i februar 2021, og her her der også været deltagelse af Solsikkebørn forklarer Regina.

 

Starter hold op den 25. november

Den 25. november 2023 er der fra kl. 12 til 13 opstart af Solsikkeholdet, hvor der er plads til 10 børn. Der er tale om et lukket hold, hvor der ikke er andre end dem på Solsikkeholdet der er i Reginas CrossBox.

Det bliver et 4-ugers forløb hvor børnene er her en time hver lørdag. Der kommer løbende nye 4-ugers hold, så børnene kan blive ved med at træne, de starter bare på et nyt hold der igen har 4-ugers varighed forklarer Regina.

 

Du kan tilmelde dig via linket her