GGIF Håndbold er blevet kontraktklub

GGIF Håndbold 1. div herrer mod Odder Håndbold - Foto: René Lind Gammelmark

For første gang i klubbens historie har GGIF Håndbold den 5. december 2023 modtaget Dansk Håndbolds godkendelse til at skrive kontrakter med herrespillere.

GGIF har et ønske om fortsat at være konkurrencedygtig på nuværende niveau, og for at imødekomme de krav der indføres for alle klubber i liga- og 1. divisionsklubber fra 2027, har klubben valgt allerede nu at opfylde disse krav. Det betyder samtidig, at GGIF Håndbold har mulighed for at leje spillere fra andre klubber i tilfælde af skader/klubskifte, men også at klubben kan fastholde og tiltrække udvalgte spillere over længere tid.

Det ændrer ikke ved klubbens grundlæggende værdier, med at 1 divisionsspillerne indgår på lige fod med alle andre i foreningen og hovedparten af spillere vil fortsat fungere som ungdomstrænere i klubben.

Rent praktisk betyder det, at der er stiftet et selskab under navnet GGIF Herrehåndbold ApS. Selskabet er 100% ejet af foreningen GGIF Håndbold og dermed er det ultimativt forsat bestyrelsen i GGIF Håndbold der tegner det nye selskab skriver GGIF i en pressemeddelelse.