Vestermarkskirken havde torsdag julekoncert med Go Vocal

Foto: René Lind Gammelmark

Vestermarkskirken havde torsdag julekoncert med Go Vocal kl. 19.30

Det var dog ikke som det har været de sidste mange år Karina og Drengene der holdt koncerten, men derimod det store kor Go Vocal ledet af Anne Kathrine Johansen – akkompagneret af Karina Holgersen på klaver, og Mads Lunde på trompet.

De 300 publikummer og godt 50 kordeltagere fik stemningen helt i top, og til nogle af sangene blev sangteksterne vist på det store lærred så publikum kunne synge med på sangene.

Charley Stephansen fortalte at de i Vestermarkskirken er meget overvældet over det store fremmøde. Det er helt fantastisk. Vi er glade for at der også i år kan blive udsolgt til julekoncerten, selvom det ikke er med Karina og Drengene.  Go Vocal er også lokale, og Karina er også med ved klaveret. Vi er glade for at det er nogle lokale der giver koncert og at det også trækker fulde huse. Det betyder meget for os i Vestermarkskirken forklarede Charley Stephansen.

Klik på billederne i galleriet under videoen for at se dem i stor størrelse