Billund firmaet Parat ApS er solgt til svensk sikkerhedsfirma

ParatFoto: Marianne Thorø

Det svenske sikkerhedsfirma indenfor særligt brandsikring, Presto, er i fuld gang med at sprede sine aktiviteter til flere lande og har i bestræbelserne på dét, blandt andet været på opkøb flere steder i Danmark i løbet af året.

Senest har svenskerne købt Parat ApS i Billund, der gennem de senere år har opbygget en stor kundekreds, hvad angår førstehjælpskurser, salg af hjertestartere og undervisningen i brugen af dem.

– Vi ser frem til at blive en del af Presto og sammen fortsætte med at vokse i Danmark. Vores forretninger supplerer hinanden godt, og jeg er overbevist om, at det bliver en spændende rejse for både os og vores kunder fremadrettet. Parats kunder får ikke kun adgang til en bredere produktportefølje, men også et netværk, der strækker sig ind i Europa, siger Morten Berthelsen, administrerende direktør for Parat.

Tidligere på året købte Presto First-8 ApS og SafetyGroup ApS – og nu altså også Parat ApS. Billund-virksomheden kører dog videre med samme besætning og såmænd også samme navn, men det hele er altså nu lagt ind i Presto Group.