De skønneste Solsikkebørn til Solsikke Gymnastik i Sdr.Omme

Solsikke GymnastikFoto: Privatfoto

Solsikke Gymnastik er et tilbud til børn med specielle behov.

 

Sdr.Omme IF Gymnastik  tilbyder aktiviteter der er skræddersyet til hvert barns specielle behov og de skaber rum og plads til det enkelte barn og barnets forældre. 

Her vægter de nærvær, leg, frihed og sjov i trygge og støttende atmosfære, højt.

Hver torsdag fra kl.16.00 til 16.45 mødes de i Multisalen i Sdr. Omme hvor de griner, leger, fjoller og får pulsen op.

Trænerne opfordrer forældrene til at deltage i aktiviteterne og dele deres erfaringer med hinanden. Dette skaber et stærkt støttende netværk og muligheder for forældrene at forstå og engagere sig i deres børns gymnastikoplevelser.

Solsikke Gymnastik er ikke bare et gymnastikhold, det er et fællesskab, der fejrer diversiteten og styrker børn med specielle behov. Børnenes tilgang til gymnastikken bringer smil på alles ansigter og skaber en stærk forbindelse mellem børn, forældre og trænere. Her bliver gymnastik tilgængelig for alle. 

 

Plads til alle

På vores hold er der plads til alle, om du har ADHD, Autisme, sidder i kørestol osv. Vores børn stråler og vokser for hver gang og her føler ingen sig forkerte eller anderledes. Forældrene føler sig velkomne og ikke kigget ned på forklarer Sanne Mølle Helligsø der er en af trænerne.

Vores hold er åben for alle, også for dem som ikke er bosiddende i Sdr. Omme.

I samarbejde med Sport24 i Grindsted, har vi fået lavet de fineste trøjer med solsikke på, som børnene har modtaget. Derudover har Sport24 sponsoreret fine drikkedunke til alle vores børn, hvilket vi er meget taknemmelige for fortæller Sanne.

 

Årets Handicappris 2023 i Billund Kommune

Forældrene har indstillet os til Årets handicappris i Billund Kommune, og mandag den 4. december 2023 var vi en af de heldige vindere af denne fine pris samt en pengesum, som udelukkende går til vores skønne Solsikkebørn og deres familier. Meny Sdr. Omme har i den forbindelse sponseret slikkepinde til alle Solsikkebørn, som vakte stor glæde iblandt børnene.

Vi trænere, er vilde med vores Solsikkebørn, vi har den skønneste flok og de fantastiske forældre. Vi sætter stor pris på den opbakning der er fra forældrene og vi er alle høje på energi når timen er slut. Vi bliver i den grad beriget med mange smil, kram og sjove kommentarer skriver Sanne Møller Helligsø på vegne af trænerne: Ronja, Xoey, Camilla, Kristina og Sanne.

 

Solsikke Gymnastik

Foto: Privatfoto

Solsikke Gymnastik

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Solsikke Gymnastik

Foto: Privatfoto

Solsikke Gymnastik

Foto: Privatfoto

Solsikke Gymnastik

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Solsikke Gymnastik

Foto: Privatfoto

Solsikke Gymnastik

Foto: Privatfoto