Et stort vedligeholdes arbejde begynder efter nytår i Grindsted Kirke

Foto: René Lind Gammelmark

Af Marianne Thorø

Et stort vedligeholdelsesarbejde begynder først i det nye år i Grindsted Kirke – og det går ud over de kirkelige handlinger i Hedens Domkirke i de næste måneder.

Kirken skal kalkes både udenpå og indvendigt, og inden da skal al inventar – både løst og fast – flyttes fra kirken.

Hele kalkningen tager flere måneder, og i den periode kan der ikke afholdes gudstjenester og andre kirkelige handlinger i Grindsted Kirke. Derfor har Grindsted-Urup Menighedsråd sammen med Nollund Menighedsråd besluttet, at hver søndag skal der være to gudstjenester henholdsvis kl. 9.30 og kl. 11.00 i enten Nollund eller Urup Kirker.

Det vil sige, at i lige uger vil søndagens gudstjenester være i Urup Kirke, og i de ulige uger vil gudstjenesterne være i Nollund Kirke. Den første gang er søndag den 7. januar 2024 kl. 9.30 samt 11.00 i Nollund Kirke. Den efterfølgende søndag vil det være i Urup Kirke.

Det er muligt at finde flere informationer på kirkernes hjemmeside og Facebook-siden ”Grindsted Kirke – Hedens Domkirke.”

Grindsted-Urup Menighedsråd opfordrer til samkørsel fra Grindsted Kirke, såfremt dette kan lade sig gøre, og ellers har man stadig mulighed for at bestille kirkebil på tlf. 7535 3506.