Svømmeklubben Grindsted samler juletræer ind den 7. januar 2024

Foto: René Lind Gammelmark

Svømmeklubben Grindsted samler juletræer ind den 7. januar 2024 fra kl. 9.30 til 15.00

 

Det er en årelang tradition at Svømmeklubben Grindsted den første weekend efter nytår samler brugte juletræer ind i Grindsted by.

Svømmeklubben har et samarbejde med GEV som stiller lokaler til rådighed i form af Flisværket på Tigvejen, hvor de mange juletræer bliver omdannet til flis.

Mange af borgerne i Grindsted synes godt om indsamlingen, og støtter op om det. Det betyder at der er travlt hele dagen. 

Indsamlingen er en af de økonomiske fundamenter til at svømmeklubben kan opretholde en aktiv klub og uddanne deres trænere, så medlemmerne kan få den bedst mulige undervisning i klubben.

 

Der vil være forskellige ruter, hvor der kommer en bil med trailer rundt, og svømmeklubbens medlemmer sørger for at hente træet. Det koster 30,- kr. pr. træ og man kan betale med kontanter og MobilePay 875975 Såfremt man betaler med MobilePay, skal man sætte en seddel på træet hvor der står betalt MP Betaler man med kontanter binder man en pose på træet med pengene i. Træet stilles udenfor så det er let at tage med.

Der plejer at blive hentet mellem 600 og 800 træer, og i øjeblikket er der kun 21 frivillige og 5 biler, og vi skal gerne have mindst 35 frivillige og 10 biler. Man mødes ved flisværket på Tingvejen kl.9.30 og kører ud derfra.  Skulle der være nogen der gerne vil hjælpe hører Jakob Dam fra Svømmeklubben Grindsted gerne fra jer, enten på tlf. 25 65 83 63 eller på mail  jakobdam.skg@gmail.com

 samler juletræer ind den 7. januar

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

 samler juletræer ind den 7. januar

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

 samler juletræer ind den 7. januar

Arkivfoto: René Lind Gammelmark