Bastian Borke skifter til Grindsted

Bastian Borke skifter til GrindstedBastian Borke - Foto: René Lind Gammelmark

21-årige Bastian Borke fra Silkeborg, kommer i 2024-sæsonen til at køre for Grindsted, efter at kørt for Slangerup i den foregående sæson.

Bastian havde flere gode løb i 2023 sæsonen, b.la da Slangerup var på besøg i Grindsted, hvor han scorede 6+4.

Holdleder Nikolaj Busk udtaler:

Vi har skrevet kontrakt med Bastian i håb om forhåbentligt at kunne drage nytte af hans attraktive snit. Med tidligere resultat som nr. 4 til U21 DM og en del af det danske ungdoms landshold, ved vi at han har potentiale. Sidste sæson var Bastian lidt svingende, men jeg tror på at vi sammen kan arbejde det igennem og få de resultater ud af ham, som jeg ved han kan levere.

 

Bastian Borke udtaler:

Jeg er superglad for at skifte til Grindsted, fordi jeg har set hvor meget klubben har været i udvikling i løbet af det seneste år. Derudover har jeg også kun positive oplevelser med menneskerne omkring klubben og er meget glad for jeg kan samarbejde med dem alle.

Jeg er også utrolig glad for at Nikolaj Busk er holdleder næste år. Nikolaj har hjulpet mig siden jeg har rykket op og har hjulpet mig lidt i år også, hvilket jeg er meget glad for han kan igen næste år bare lidt anderledes.

Mine personlige mål næste år er at hæve mit snit i diverse ligaer, selvfølgelig specielt i Danmark. På klubmæssigt plan, håber jeg selvfølgelig på vi kan vende klubben og slutte i toppen af den danske liga.

Sportschef Chris Pedersen fra GSK Liga byder Bastian Borke velkommen til Grindsted.