Sparekassen Kronjylland har ansat 2 nye medarbejdere i Billund afdelingen

Foto: René Lind Gammelmark

Det er Janne Frøsig Kirkegaard og Gitte Mørkholt der startede i Sparekassen Kronjylland den 1. februar

 

Dermed er antallet af medarbejdere i den lokale afdeling steget fra 13 til 15 medarbejdere.

Jørgen Møller der er afdelingsdirektør er glad for at kunne byde to nye medarbejdere velkommen.  Vi samler på dygtige medarbejdere, og de to nyansatte erstatter ikke nogen der er stoppet men skal være med til at give mere tid til kunderne.

Det er vigtigt at vi kender vores kunder – både den enkelte medarbejder, men også blandt hele staben, så vi har en god relation til dem mener Jørgen Møller.

Jørgen Møller er glad for den udvikling den lokale afdeling har haft. Jørgen startede i det daværende Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse i 2008. I januar 2015 hvor vi blev til Sparekassen Kronjylland var vi 5 medarbejder her i afdelingen fortæller han.

12 ud af 15 medarbejdere bor i Billund Kommune, og to kommer fra Give så det kan man kalde lokalt.

Nybolig er rykket ud af lokalerne så dermed får sparekassen bedre plads til medarbejderne og flere mødelokaler lyder det fra Jørgen Møller

 

Sparekassen Kronjylland har ansat 2 nye medarbejdere

Fra venstre Gitte Mørkholt, Jørgen Møller og Janne Frøsig Kirkegaard – Foto: René Lind Gammelmark

Gitte Mørkholt

Har sidst været ansat hos Danske Bank, hun var i Billund afdelingen indtil den flyttede til Vejle for halvlande år siden. Gitte bor i Billund og har været i bankbranchen i 2000. Startede hos Nordea, hvorfra hun kom til Danske Bank.

 

Janne Frøsig Kirkegaard

Har været hos Handelsbanken i Grindsted indtil den lukkede i 2020 og kom derefter til Give afdelingen. Handelsbanken blev købt af Jyske Bank pr. 1. december 2022, Der er sket en del ting siden, od da muligheden for at arbejde i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Billund bød sig sagde hun ja tak.

Janne har arbejdet sammenlagt i bankbranchen i 10 år – kun afbrudt af en periode på 5-6 år hvor hun arbejdede hos Mærsk. Efter hun havde været på barsel med hendes yngste barn, søgte Handelsbanken en medarbejder, og hun søgte stillingen og fik den. Der hvor jeg kom fra er vi blevet færre og færre medarbejdere, og det er fedt at komme et sted hen hvor vi bare bliver flere og flere, og hvor vi er mange lokale kolleger.

Sparekassen Kronjylland har ansat 2 nye medarbejdere

Gitte Mørkholt og Janne Frøsig Kirkegaard – Foto: René Lind Gammelmark