Koncert med pianisten Lars Fiil i Grindsted Kirke

Lars FiilLars Fiil - Pressefoto/Mads Fisker

Kom til koncert i Grindsted Kirke med pianisten Lars Fiil. Det bliver en meditativ og intens koncertoplevelse denne aften.

I forbindelse med lukningen af Ungdomsgården for tid tilbage fik Grindsted Kirke overdraget stedets flygel. Flygelet er nu stemt og sat i god stand, det er indrettet med intern klimaregulering og endelig er det opsat på en central plads i kirken. Vi vil gerne kvittere for den flotte gave og indbyder derfor til en fornem koncert med pianisten Lars Fiil i en nykalket kirke.

Det sker onsdag den 24. april kl. 19.00-20.00 i Grindsted Kirke. Alle er velkomne, og der er gratis adgang.

Vi kan glæde os til en koncert, hvor den prisvindende jazzpianist Lars Fiil, som har spillet ved flere koncerter såvel i Danmark som i udlandet, med en stor respekt for det kompositoriske og lyriske udgangspunkt vil vende og dreje velkendte sange og salmer og få dem til at fremstå i et nyt lys skriver Grindsted og Urup Sogne i en pressemeddelelse.