Sdr.Omme Løbet 2024 – inviterer til motionsfest den 7. maj

Foto: René Lind Gammelmark

Sdr.Omme Løbet 2024 inviterer til motionsfest tirsdag den 7. maj, der endnu en gang markerer en aktiv start på De Glade Jyders Fest i Sdr.Omme

 

Sdr. Omme Løbet er hele familiens motionsfest med distancer for alle samt store smil, røde kinder, hygge og masser af motionsglæde.

Prøv kræfter med de klassiske 5 og 10 km løb på en helt flad rundstrækning og lad børnene ha’ det sjovt med SPORT 24 Børneløbet. Eller nyd en 5 km gåtur i bynær natur.

I Sdr. Omme Løbet deltager både enkeltpersoner, familier, men også lokale virksomheder og rigtigt mange løbe- og motionsklubber. De er alle med til at skabe et fantastisk fællesskab omkring bevægelse og hele området omkring Sdr. Omme Stadion summer af liv og glade løbere skriver klubben i en pressemeddelelse.

 

Gratis børneløb

De yngste deltagere åbner igen i år Sdr. Omme Løbet med deres helt eget børneløb. Et lille motionsløb i børnehøjde med ægte startnummer på maven og selvfølgelig en tur igennem den flotte målportal på stadion. På målstregen venter en velfortjent medalje og lidt børnevenlig forplejning til alle.

Del din glæde ved at være aktiv og lad børnene ha’ det sjovt med børneløbet. Deltagelse er gratis ved online forhåndstilmelding takket være Sdr. Omme Løbets samarbejdspartnere, Sparekassen Kronjylland Billund afdeling, SPORT 24 Grindsted og MENY Sdr. Omme.

Ny 5 km gåtur

Som noget nyt introduceres i år en ca. 5 km gåtur, også med start og mål på stadion. Gåruten følger ikke løberuten, men derimod kommer gængerne en tur rundt i byen og den bynære natur, forbi bl.a. Sdr. Omme Kirke, Naturrum, anlægget, engen og Kirkeskoven.

Nye starttidspunkter

Sdr. Omme Løbet 2024 har fået nye starttidspunkter og afvikles nu en halv time tidligere end foregående år.

Det betyder at børneløbet skydes i gang kl. 17.45, den nye gåtur kl. 18.15 og løberne på 5 eller 10 km kl. 18.30.

Husk at startnummeret for både gang og 5 eller 10 km løb også inkluderer efterfølgende hyggelig afslutning og let spisning i Sdr. Omme Multicenter.

Sdr. Omme Løbet arrangeres af Sdr. Omme IF Atletik og Motion og tilmelding er fortsat muligt på www.sdrommeloebet.dk eller hos www.sportstiming.dk.