70 år med dagplejens dag – årets tema var Pas på vores jord

Privatfoto

Alle dagplejere og gæstedagplejere i Grindsted vest( 20 dagplejere og 70 børn) har i dag fejret dagplejens dag.

Det er i år 70 år siden  dagplejens dag blev afholdt første gang. Det finder sted anden onsdag i maj. Temat i år var “ PAS PÅ VORES JORD”

Vi valgte i år at vi ville så “ vilde blomster” som vi så vil følge hele sommeren. Vi spurgte derfor Landbrugsskolen om vi kunne låne et stykke jord hos dem, da vi kommer meget på skolen med vores børn i hverdagen. De var med på ideen fortæller Helle Julius fra dagplejerne.

Vi startede formiddagen med at synge “ lille Peter edderkop” og “ sur sur sur, lille bi omkring “ derefter var Landbrugsskolen vært med boller og frugt.

Alle dagplejere og deres børn havde forberedt sig hjemmefra med små hjemmelavet skilte med hånd/fod aftryk som var forvandlet til fine sommerfugle og bier, som skulle sætte i jorden hvor vi har sået blomsterne. Vi vil i løbet af sommeren følge vores blomsterflor, når vi besøger Landbrugsskolen fortæller Helle Julius.

Landbrugsskolen havde også sat en mega sej John Deere traktor frem som børnene kunne prøve at sidde på, samt halmballer som kunne kravles på. En mega skøn formiddag hvor alle sanser kom i spil, og alle kunne være med på hvert deres niveau.

Vi takker Landbrugsskolen for deres gæstfrihed, samt at gøre det muligt for at vi dagplejere kunne styrke vores børns fælleskaber, og udvikle deres interesse for naturen

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto