Ekstraordinær generalforsamling i GEV er flyttet til den 4. juni 2024

Foto: René Lind Gammelmark

Den ekstraordinære generalforsamling i GEV der skulle have været af holdt tirsdag den 14. maj 2024 er flyttet til den 4. juni 2024 kl. 19.00

I en SMS sendt til andelshaverne onsdag sidst på eftermiddagen stod der:

Af forskellige årsager er vi desværre nødt til at aflyse den ekstraordinære generalforsamling den 14. maj, som ellers har været annonceret.

Vi beklager mange gange over for de af jer, som måtte have planlagt at komme den aften.

I stedet vil vi annoncere den nye dato i Ugeavisen Billund-Grindsted i uge 20.

Du kan dog allerede nu se vores nye indkaldelse på GEV.dk med den nye dato.

Spørgsmål til dette bedes rettet til svm@gev.dk

 

Den nye dato er som skrevet den 4. juni 2024 kl. 19.00 hvor der er ekstraordinær generalforsamling i GEV A.m.b.A.  GEV håber på at se så mange andelshavere som muligt i No. 16, Østergade 16 i Grindsted.

 

Fuld dagsorden

  1. Valg af dirigent
  2. Endelig beslutning om fusion af Filskov Vandværk ind i GEV
  3. Bestyrelsen indstiller til ændring af vedtægternes §7.1 og §7.2
  4. Eventuelt.

 

 

Man behøver ikke at tilmelde sig, for GEV er vært ved en kop kaffe i forlængelse med den ekstraordinære generalforsamling.

I forlængelse af den ordinære generalforsamling blev der stemt for fusion af Filskov Vandværk ind i GEV. Da mindre end halvdelen af andelshaverne i GEV A.m.b.A. mødte frem, kræver vedtægterne, at der afholdes en ekstraordinær generalforsamling, hvor beslutningen skal til endelig afstemning.

 

Derudover kommer GEVs bestyrelse med en indstilling om at ændre vedtægternes §7.1 og §7.2 der omhandler følgende fra vedtægterne:

 

(fra GEVs gældende vedtægter)

§ 7.1.                                  

Selskabet ledes af en bestyrelse på 7 medlemmer.

 

§ 7.2.                                  

Bestyrelsen vælges af generalforsamlingen for 2 år ad gangen ved almindeligt flertal, idet dog henholdsvis 3 og 4 medlemmer er på valg hvert andet år. Bestyrelsens medlemmer vælges blandt andelshaverne. Op til to bestyrelsesmedlemmer behøver dog ikke at være andelshavere. Før afstemningen annonceres de opstillede kandidater. Ved skriftlige afstemninger skal der skrives lige så mange navne på stemmesedlen, som der skal vælges bestyrelsesmedlemmer.  

 

Dette foreslår bestyrelsen at ændre til følgende:

§ 7.1

Selskabet ledes af en bestyrelse på mellem 7 og 9 medlemmer. 

 

§ 7.2

Generalforsamlingen vælger 7 bestyrelsesmedlemmer for 2 år ad gangen ved almindeligt flertal, idet dog henholdsvis 3 og 4 medlemmer er på valg hvert andet år. Bestyrelsens medlemmer vælges blandt andelshaverne. Før afstemningen annonceres de opstillede kandidater. Ved skriftlige afstemninger skal der skrives lige så mange navne på stemmesedlen, som der skal vælges bestyrelsesmedlemmer.  

Bestyrelsen kan supplere sig selv med op til 2 eksterne bestyrelsesmedlemmer, i det omfang bestyrelsen vurderer, der er behov herfor.

Eksterne bestyrelsesmedlemmer udpeges for 1 år ad gangen.