Ugens Film Uge 22/2024 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 22/2024 i Grindsted er filmene Fuld af kærlighed og The Garfield Movie

 

 

Mandag den 27. maj ingen forestilling

 

Fuld af kærlighed – Vises: 28. maj – 2. juni

Den danske film ‘Fuld af kærlighed’ er et drama om, hvad der på overfladen ligner en helt almindelig dansk familie. 

Men efter en alvorlig ulykke i hjemmet bliver faren mødt med et ultimativt krav fra sin kone og deres tre børn: Stop med at drikke og gå i behandling, ellers vil vi ikke se dig igen. Og pludselig står den bare 20-årige Sofia midt i en dyb livskrise, der ikke engang er hendes egen.  Hun påtager sig ufrivilligt ansvaret for at holde sammen på sin familie, netop som hun ellers var på vej ud i et selvstændigt liv som ung voksen med veninder, kæreste og rejseplaner.  For selvom hendes far vender ædru hjem efter fem ugers afvænning som et sundere og mere taknemmeligt menneske, er han måske ikke længere så livlig og farverig, som da han drak. Det synes Sofias mor i hvert fald ikke.  De mentale tømmermænd, som de begge to har sparet op over mange år, får nu deres forhold til at knage og brage – og igen er Sofia nødt til at være den voksne i familien. Men før Sofia kan hjælpe andre, må hun lære sine egne grænser at kende.

Biografklub Danmark

 

PR-Foto

 

The Garfield Movie – Vises: 1. – 2. juni

Animationsfilmen ‘The Garfield Movie’ er et gensyn med den lasagne-elskende kat Garfield, der er kendt fra Jim Davis’ tegneserier.

Efter et uventet gensyn med sin for længst forsvundne far – den lidt sarte gadekat Vic – tvinges Garfield og Futte af alle mulige omstændigheder  væk fra deres meget magelige liv hos Harald for at slutte sig til Vic i planlægningen af et fuldstændig vanvittigt røveri!

Det bliver starten på det vildeste eventyr nogensinde for inde-katten Garfield. 

PR-Foto

 

Ugens Film