Der fortrænes på livet løs til Sydbankløbet

Foto: René Lind Gammelmark

2.000 km er der løbet til 5 tirsdagstræninger, siger formanden for Grindsted Motion, Poul Lund Mikkelsen.
Grindsted Motion har inviteret alle til at deltage gratis i 16 gange fortæning op til årets Sydbank Løb, som løber af stablen den 6. oktober. På tirsdage starter fortræningerne ved Grindsted Motions sponsorer, og torsdage startes der fra Magion. Der er flest deltagere på tirsdage, og siden vi startede den 14. august, har der i gennemsnit være omkring 50 løbere pr. gang, så jeg vurderer, at der i hvert fald er løbet 2.000 km alene på tirsdagene, fortsætter Poul. Der trænes op til ruterne 4,2 km, 10 km og ½ maraton. Der er løbeinstruktører på alle distancerne, og man kan sagtens nå at støde til endnu.
Klubben har også inviteret Billund Kommunes byråd til at gå eller løbe 4,2 km ruten. Fire politikere har indtil videre takket ja, og så er der et par stykker, som er forhindret.
Der er på nuværende tidspunkt omkring 100 tilmeldte til Sydbankløbet, og klubben regner med, at flere vil tilmelde sig de kommende uger. Tilmelding foregår på Grindsted Motions hjemmeside www.grindstedmotion.dk/sydbankloebet, hvor der også er mulighed for at tilmelde børn i alderen fra 0 – 8 år til børneløbet, som er en rute på 1,3 km skriver Grindsted Motion i en pressemeddelelse.