Stor sucess i Grindsted – HR. P havde kundeaften

Foto: René Lind Gammelmark

Sucessen var hjemme da tøjbutikken Hr.P i Vestergade onsdag aften holdt kundeaften.
48 havde på forhånd tilmeldt sig en hyggeaften i tøjbutikken, hvor man kunne smage forskellige øl, spise en sandwich eller få en helt speciel oplevelse, nemlig at få åbnet østers af Jesper Knudsen, der for kort tid siden for ottende år i træk vandt DM i Østersåbning. Butikschef Martin Jakobsen var rigtig godt tilfreds med opbakningen til arrangementet, og de positive kunder der havde fundet tiden til at deltage i det gratis arrangement en onsdag aften. Tøjfirmaet Matinique’s repræsentant Mathias fortalte om efterårets mode, og der var mulighed for at deltage i en konkurrence hvor man kunne vinde fede præmier.  Bryghuset Warwik lavede ølsmagning for kunderne.

Klik på billederne nedenunder artiklen for at se dem i stor størrelse.