Badminton tvillinger vandt Guld

Freja Vinding (tv) og Mia Vinding (th) - Foto: René Lind Gammelmark

Freja og Mia Vinding begge 16 år har gennem de senere år fået opbygget et godt stabilt spil og stor forståelse for badminton sporten.
Ud over deres skole og fritidsjob, er næsten alt deres tid i Grindsted Badmintonklub, som hjælpetrænere og flere gange træning om ugen, blandt andet morgentræning, talenttræning, samt seniortræning.

De brænder så meget for deres sport, og har helt klare mål.
De deltager årligt i mange stævner såsom LM, DMU, HOLDKAMPE, ISI CUP, og så ellers hvad der byder sig af stævner i hele landet i løbet af året .
Senest den 16/3-19 hvor der igen kom guld med hjem ( Mia i single og Freja i Mix ) til et stævne i Dalum på Fyn.
Freja og Mia er begge to U17/19 M/A række spillere. Det vil sige 1-2 rækker under de absolut bedste spillere i Danmark.

De vil begge gerne meget længere, viljen og troen på det er stor
I Grindsted Badmintonklub er der et stort socialt netværk, de unge mennesker har stor respekt for hinanden, de hygger sig sammen, hjælper hinanden, coacher hinanden i alle henseender på kryds og tværs.
En stor del af klubbens mål er netop det sociale netværk, derfor er der jævnligt arrangementer såsom klubtur, Sommerlejr, fredags hygge (natminton, bowling, fodboldgolf osv), julehygge, sæson afslutninger.
Alt dette gør at Freja og Mia har deres “andet hjem ” i Grindsted Badmintonklub, og de håber mange andre også kunne få interesse for sporten  skriver deres mor Trine til Netavisen Grindsted.

Mia Vinding – Privatfoto

Freja Vinding – Privatfoto