Gratis biler til sundhedspersonale

Den landsdækkende kæde Oscar Biludlejning har lige nu flere hundrede ledige biler, som de stiller gratis til rådighed for landets sundhedspersonale.

Som et stort TAK til alt det modige personale på landets sygehuse, vil vi hos Oscar Biludlejning gerne sørge for at I kan komme sikkert til og fra arbejde.
Derfor tilbyder vi ALLE fra sundhedsmedarbejdere EN GRATIS LEJEBIL hos én af Oscar Biludlejnings 95 afdelinger i hele landet, i Billund kommune finder du det hos MA Bilhandel på Hedemarken 35 i Grindsted.   

Privatfoto

Klik her for at se hvordan du gør

Vi håber, at alle som læser dette, vil hjælpe os med at gøre andre opmærksomme på dette initiativ. Måske kender du en læge eller sygeplejerske, som kæmper for at komme på arbejde, fordi den offentlige transport ikke kører som normalt skriver Oscar Biludlejning til Netavisen Grindsted.