GGIF Fodbold starter live træning via facebook

INITIATIV TIL TRÆNING GENNEM DENNE TID

Fra i morgen onsdags prøver vi noget nyt i GGIF Fodbold. Vi vil hver mandag og onsdag klokken 17:00 og en halv til en hel time frem i denne coronatid kører live sessions med forskellige træningspas. Her kan alle være med uanset alder. Niveauet tilpasses så alle har mulighed for at være med skriver GGIF Fodbold på deres facebookside.

Vi opfordrer folk til at holde sig i gang med vores elskede fodbold. Derfor håber vi at rigtig mange af jer vil være med. Fortæl alle i kender om initiativet, så vi motivere og udvikler så mange som overhovedet muligt gennem denne tid. Alle må være med!

Det eneste der skal bruges for at kunne være med er en fodbold og et areal på ca 2*2 meter. Her vil det være forskelligt fra gang til gang hvad der trænes, men også nogle gange udskiftning i hvem der står for træningen. Der bliver blandt andet trænet footwork og meget mere.

Så hver klar i morgen klokken 17.00 på jeres telefon, tablet eller hvad end i nu bruger. Vips starter ud med at stå for træning.

Vi vil blive rigtig glade, hvis i vil dele budskabet og tagge en bekendt som skal være med.

Til de er jer som træner med hver mandag og onsdag, så tag gerne lige en video og send til os på Messenger. Senere hen vil der komme konkurrencer i forbindelse med live sessionerne

Vi træner sammen, men hver for sig! ⚽️