Kulturhuset – Grindsted Kino åbner torsdag

Foto: René Lind Gammelmark

Så åbner vi igen, det glæder vi os meget til. Vi glæder os også til at se alle vore dejlige gæster, så vi håber vi igen kan give en god oplevelse.

Vi starter med at vise Bombshell, Opgørets time- Der handler om tre kvinders oplevelser på verdens måske mest sexistiske arbejdsplads og USA’s mest magtfulde medieimperium, Fox News. Megyn Kelly og Gretchen Carlson har arbejdet som journalister og oplevet sexismen på nyhedsmediet i mange år, mens den nyansatte Kayla Pospisil er ivrig efter hurtigt at stige i graderne. Men vejen dertil er ikke, som hun troede. Med stålsat vilje og alt at tabe må kvinderne på hver deres måde kæmpe for at ødelægge Fox News’ giftige arbejdsmiljø og få skovlen under stationens altdominerende patriark, Roger Ailes.

I pinsen viser vi også børnefilmen Fremad, det er en Walt Disney film. Filmen handler om de to teenagebrødre Ian og Barley er alfer og bor i en magisk verden, hvor meget af magien med tiden er gået i glemmebogen, så da Ian på sin 16-årsfødselsdag arver en ældgammel tryllestav fra deres afdøde far, og brødrene forsøger at genoplive ham for en tid, lykkes det dem kun at fremmane hans ben. De to brødre må nu på en magisk tur for at finde en krystal, som vil kunne fuldende fremmaningen.

Vi har haft travlt med at blive klar til at tage imod jer, her er blevet gjort hovedrent, og der står sprit ved ind- og udgangen, på toiletterne.  Så alt skulle være klart til at tage imod jer. Så vi vil gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen skriver Kulturhuset – Grindsted Kino i en pressemeddelelse.