Sport24 sælger trøjer til fordel for GGIF Håndbold

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag fortalte Mads Helbo fra GGIF Håndbold til Netavisen Grindsted at han er glad for sammen med Kristian Duedahl fra Sport 24 at kunne præsentere intet mindre end “et kinderæg”, hvis man altså kan sige det på denne måde.

Det er en hyldest til klubbens spillere og de frivillige i klubben som nu har været lukket ned i et godt stykke tid. 2.divisions herrer er rykket op i 1. division, og damerne har kæmpet hele sæsonen.

Samtidig er det en støttetrøje, for klubben kommer til at mangle nogle indtægter, blandt andet fra Musik i Gryden og derfor har vi sammen med Sport 24 lavet en trøje som man kan købe for 150,- kr.  De 50 kr. går direkte til klubben.

Trøjen er af en rigtig god kvalitet fra Kempa, så man også kan bruge trøjen til træning, til løbeturen mv.

Trøjerne kan leveres helt nede fra størrelse 116 der sådan cirka svarer til fem-seks år og så helt op i størrelse 3XL, så der skulle være trøjer til alle uanset størrelse. og Mads Helbo tilføjer at når Lynghallen og Magion får lov til at åbne, vil trøjerne også være til salg der ovre.

Foto: René Lind Gammelmark

GGIF er meget taknemmelig for at Sport 24 bakker op om klubben, Mads Helbo og Kristian Duedahl fortæller at der er flere ting i støbeskeen, blandt andet salg af GGIF gear (merchandise).

GGIF vil på denne måde også gerne hylde både 2. divisions herrer der nu er rykket op i 1. divisions, og damerne der har kæmpet hele sæsonen.