Årets kvindelige freestyler er med på holdet hos Brizze FC – Mira Dahlmann

Mira Dahlmann - Brizze FC - PR-Foto

Endnu en gang har Brizze FC, der er det eneste online fodboldhold i Danmark, hvor formålet er at kunne inspirere og motivere folk i landet til at kunne komme ud og lege med bolden taget en Grindstedborger med på holdet. Denne gang er det Mira Dahlmann, der i januar 2020 blev kåret som årets Kvindelige freestyler.

Tidligere er brødrene Vips blevet optaget på holdet.

Fodbold skal være sjovt og det gælder for alle de forskellige fodboldgrene der er. Brizze FC samler alle fodboldgrene et sted, hvor vi gennem content på nettet prøver at sprede glæde ud i landet og vise at fodbold også er mere end bare at spille på græs skriver Brizze FC.

Kører en person død i den ene fodboldgrene, jamen så er der så mange andre man kan vælge. Alle er vel startet med fodbold  fordi de har haft en kærlighed til den, hvilket vi synes er synd at miste, fordi man måske ikke trives i sin klub.

Vi tager spillere med på holdet, som viser vejen frem og elsker at selvtræne med bolden  skriver Brizze FC
Hvad du laver med bolden er ikke så vigtigt. Det vigtigste er at ha det sjovt og du er klar på at sprede glæden videre ud i landet.

Den 11. januar 2020 blev der i Hafnia-Hallen i København afhold DFFC Awards 2019 (Danish Football Freestyle Community) og her blev Mira Dahlmann årets kvindelige freestyler, Mira er 14 år gammel.

Se videoen fra Brizze FC

Læs også:

Mira og Noah fik 2. og 3. plads i DM Freestyle i Rookie rækken

Mira og Noah fik 2. og 3. plads i DM Freestyle i Rookie rækken

Mira og Noah fik 2. og 3. plads i DM Freestyle i Rookie rækken