Finn Storm fejrer 40-års jubilæum i LEGO Koncernen

Finn Storm - Foto: LEGO

Finn Storm, Billund, fejrer fredag den 4. september 2020, 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Finn blev i 1980 ansat som stabsmedarbejder i DUPLO Produktion på Kløvermarken.

Efter godt tre år med procesoptimering og indkøb af nyt udstyr, tog Finn et skifte til Reklameproduktion i Marketing afdelingen. Udover rollen som Traffic Manager, fik han også ledelsesansvaret for et par medarbejdere i områdets logistikfunktion – en erfaring der i 1987 gav ham muligheden for at overtage ledelsen af Modelproduktion, der bl.a. laver modeller til LEGOLAND parkerne.

I 1991 tog Finn, via et kort visit i Indkøb, springet til Logistik Teknik, hvor han i en årrække rejste Europa tyndt, og brugte sit gode overblik og procesforståelse, til at hjælpe de 13 salgsselskaber i EU med at optimere deres lager- og logistikfunktioner.

I 1997 blev Finn ansat i Miljø-afdelingen. Samtidig med udarbejdelse af miljørapportering til myndighederne, var han involveret i projekter til forbedring af affaldssortering og genanvendelse af plastik. Finn var i disse år en del af de første forberedelser til det, der siden hen har sikret LEGO System A/S en miljø-certificering.

Tæt på årtusindskiftet kradsede krisen i Billund og under den berømte ”fitness runde” i 1999 gik Finn igen logistik-vejen i Global Distribution Support. De første år var opgaverne fokuseret på sammenlægning af lagre i Europa, der i midten af 0’erne ledte til opstarten af CDC Jirny i Tjekkiet. I 2008 blev Finn koblet på Polaris-projektet, der skulle sikre dokumentation af processer på tværs af LEGO funktionerne – en opgave der med hans omhu og sans for detaljen, har udviklet sig fra en mindre ekstraopgave for Distribution til Finns nuværende rolle som Process Manager i Supply Chain Foundation.

Finn har en fantastisk evne til at se helheden, samtidig med at han har sans for detaljen. Med rettidig omhu, et roligt væsen og en god portion lun humor er Finn en vellidt og respekteret kollega og samarbejdspartner.