En god weekend for Grindsted Badmintonklub

Foto: Grindsted Badmintonklub

I weekenden var der masser af badminton i Grindsted.

Lørdag formiddag blev de første U17 ungdomskampe spillet.

Serie 1 spillede mod Haderslev

Kl. 12.30 var det så tid til andenholdet i Serie 1 der skulle møde Haderslev. Inden kampen fortalte Erik Thøgersen fra Grindsted Badmintonklub at han vurderede kampen til at blive særdeles spændende, for de to hold var meget jævnbyrdige. Han mente dog at hjemmebanefordelen burde kunne gøre forskellen, hvilket han fik ret i.


Grindsted Badmintonklub lå inden kampen på andenpladsen og skulle møde Haderslev der lå på førstepladsen. Som Erik Thøgersen fortalte før kampene, vurderede han at Grindsted Badmintonklubs hold ville have fordel af at spille på hjemmebane, hvilket han fik ret i. Det var et superkoncentreret andethold der var helt oppe på mærkerne, hvilket også resulterede i at holdet ret hurtigt kom foran 4-0 inden gæsterne fra Haderslev fik sit første point. Det blev en flot 8-3 sejr, en ret sikker sejr og en præstation der tydeligt viste engagement fra spillernes side. Kampens spiller blev Bettina Borg.

Danmarksserieholdet spillede mod Team Fyn

Det var en særdeles godt tilfreds formand for Grindsted Badmintonklub, Erik Thøgersen, der kunne fortælle at det hele flaskede sig som det skulle til lørdagens kamp. Resultatet blev en 13-0 sejr. Erik Thøgersen fortalte: Vi mødte et bundhold, der tabte med det de skulle, så det var en velfortjent sejr hele vejen igennem. Samtidig roste han spillerne for at have været så koncentrerede hele vejen igennem der førte til en sikker sejr. Træneren var da også godt tilfreds, for man kan jo komme til at slappe for meget af når man møder et bundhold, men det skete ikke her, alle spillerne holdt koncentrationen i top hele tiden, hvilket jo kunne aflæses på resultatet. Kampens spiller blev Malene Filtenborg Larsen

 

Senior motions D spillede mod Andst

Her blev resultatet en 6-0 sejr til Grindsted.

 

Grindsted Badmintonklubs to U15 hold spillede kampe søndag

Her blev der spillet i alt 11 kampe hvoraf de 10 var sejre og en enkelt tabt kamp

Hold 1:

Hold 2:

 

I Hal 3 i MAGION var der søndag en nybegynderstævne, med 43 tilmeldte spillere. Spillerne havde aldrig før deltaget i et stævne eller en turnering før. Det er tredje gang Grindsted Badmintonklub afholdt stævnet.

Til dette stævne klarede Grindsted Badmintonklubs egne deltagere sig også rigtig godt og Erik Thøgersen fortalte at det var en hyggelig dag med en flok nybegyndere og forældre, der ikke kendte så meget til badminton.

 

Billeder fra weekendens kampe

Foto: Grindsted Badmintonklub

Foto: Grindsted Badmintonklub

Foto: Grindsted Badmintonklub

Foto: Grindsted Badmintonklub

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.